Паприка копчена (піментон)

Прянощі, спеції

Показано 37–45 із 54

  • Паприка копчена (піментон)Паприка копчена (піментон)
    0 out of 5

    Паприка копчена (піментон)

    36.00грн.72.00грн.

    Традиційно, копчену паприку використовується для виготовлення ковбаси чорізо та маринування свинини. Також вона гармонійно смакуватиме з птицею, морепродуктами, м’ясом на вогні. Піментон виготовляють шляхом копчення перцю на дубових гілках.
    Країна походження: Іспанія

    0 out of 5
  • Паприка червона меленаПаприка червона мелена
    0 out of 5

    Паприка червона мелена

    16.00грн.32.00грн.

    Паприка червона мелена використовується для приготування різних маринадів, соусів, салатів. Надасть яскравого смаку у поєднанні з м’ясом, птицею та грибами. Рекомендовано додавати її наприкінці готування, оскільки не бажано піддавати тепловій обробці протягом тривалого часу.
    Країна походження: Узбекистан

    0 out of 5
  • Паприка червона різанаПаприка червона різана
    0 out of 5

    Паприка червона різана

    30.00грн.60.00грн.

    Паприка червона різана використовується для приготування різних маринадів, соусів, салатів. Надасть яскравого смаку у поєднанні з м’ясом, птицею та грибами. Рекомендовано додавати її наприкінці готування, оскільки не бажано піддавати тепловій обробці протягом тривалого часу.
    Країна походження: Іспанія

    0 out of 5
  • Перець зеленийПерець зелений
    0 out of 5

    Перець зелений

    70.00грн.140.00грн.

    Зелений перець використовують для приправи стейків і риби і ароматизують також смажені страви на основі рису або макаронів. Пікантності спеція додасть соусам, не перебиваючи їх смакові особливості.

    0 out of 5
  • Перець рожевийПерець рожевий
    0 out of 5

    Перець рожевий

    70.00грн.140.00грн.

    Рожевий перець можна додавати до риби, страв з морепродуктів, спаржі і соусів. Дуже добре підходить як доповнення до супів, бульйонів і маринадів. Також пряність чудово доповнює ароматний букет десертів і шоколаду.
    Країна походження: Малайзія

    0 out of 5
  • Перець халапеньйоПерець халапеньйо
    0 out of 5

    Перець халапеньйо

    24.00грн.48.00грн.

    Перець халапеньйо у традиційній мексиканської кухні додають в супи, салати, соуси. Він має пікантний смак і додасть приємної гостроти будь-якій страві.
    Країна походження: Мексика

    0 out of 5
  • Перець чілі різанийПерець чілі різаний
    0 out of 5

    Перець чілі різаний

    20.00грн.40.00грн.

    Чілі – пікантний перець, який додають до м’яса, птиці, у супи та салати. Головне, робити це в міру.
    Країна походження: Узбекистан

    0 out of 5
  • РозмаринРозмарин
    0 out of 5

    Розмарин

    16.00грн.32.00грн.

    Розмарин має пекучий гіркуватий смак, з приємним смолистим, камфорним запахом, який не губиться в процесі приготування їжі. Пряність смакуватиме до рибних страв, в невеликих кількостях до овочевих супів, м’ясних фаршів, грибам і маринадів.

    0 out of 5
  • СумахСумах
    0 out of 5

    Сумах

    30.00грн.60.00грн.

    Сумах має кислий смак і без будь-якого яскраво вираженого аромату. На колір – червоно-коричневий, навіть багряний. Ним замінюють лимонний сік для салатів, а також додають до маринадів, супів, салатів, м’ясних і рибних страв.
    Країна походження: Туреччина

    0 out of 5
Доставка

Безкоштовна доставка від 2000 грн.

Працюємо 24/7

Замовлення з сайту приймаються цілодобово

Повернення товару

Протягом двох тижнів з моменту покупки

Великий асортимент

Професійне обслуговування та професійна допомога

Have no product in the cart!
0