Показано 37–45 із 54
-
Паприка копчена (піментон)
36.00грн. – 72.00грн.Традиційно, копчену паприку використовується для виготовлення ковбаси чорізо та маринування свинини. Також вона гармонійно смакуватиме з птицею, морепродуктами, м’ясом на вогні. Піментон виготовляють шляхом копчення перцю на дубових гілках.
Країна походження: Іспанія -
Паприка червона мелена
16.00грн. – 32.00грн.Паприка червона мелена використовується для приготування різних маринадів, соусів, салатів. Надасть яскравого смаку у поєднанні з м’ясом, птицею та грибами. Рекомендовано додавати її наприкінці готування, оскільки не бажано піддавати тепловій обробці протягом тривалого часу.
Країна походження: Узбекистан -
Паприка червона різана
30.00грн. – 60.00грн.Паприка червона різана використовується для приготування різних маринадів, соусів, салатів. Надасть яскравого смаку у поєднанні з м’ясом, птицею та грибами. Рекомендовано додавати її наприкінці готування, оскільки не бажано піддавати тепловій обробці протягом тривалого часу.
Країна походження: Іспанія -
Перець зелений
70.00грн. – 140.00грн.Зелений перець використовують для приправи стейків і риби і ароматизують також смажені страви на основі рису або макаронів. Пікантності спеція додасть соусам, не перебиваючи їх смакові особливості.
-
Перець рожевий
70.00грн. – 140.00грн.Рожевий перець можна додавати до риби, страв з морепродуктів, спаржі і соусів. Дуже добре підходить як доповнення до супів, бульйонів і маринадів. Також пряність чудово доповнює ароматний букет десертів і шоколаду.
Країна походження: Малайзія -
Перець халапеньйо
24.00грн. – 48.00грн.Перець халапеньйо у традиційній мексиканської кухні додають в супи, салати, соуси. Він має пікантний смак і додасть приємної гостроти будь-якій страві.
Країна походження: Мексика -
Перець чілі різаний
20.00грн. – 40.00грн.Чілі – пікантний перець, який додають до м’яса, птиці, у супи та салати. Головне, робити це в міру.
Країна походження: Узбекистан -
Розмарин
16.00грн. – 32.00грн.Розмарин має пекучий гіркуватий смак, з приємним смолистим, камфорним запахом, який не губиться в процесі приготування їжі. Пряність смакуватиме до рибних страв, в невеликих кількостях до овочевих супів, м’ясних фаршів, грибам і маринадів.
-
Сумах
30.00грн. – 60.00грн.Сумах має кислий смак і без будь-якого яскраво вираженого аромату. На колір – червоно-коричневий, навіть багряний. Ним замінюють лимонний сік для салатів, а також додають до маринадів, супів, салатів, м’ясних і рибних страв.
Країна походження: Туреччина