Показано 28–36 із 54
-
Лемонграс
16.00грн. – 32.00грн.Лемонграс або лимонна трава – незамінна складова тайської, азіатської та карибської кухні. Його використовують у чай, додають до рагу, супів, свинини, курки, страв з морепродуктами.
Країна походження: Єгипет -
Майоран
14.00грн. – 28.00грн.Майоран входить до складу традиційних трав’яних сумішей. Цю пряність додають до маринадів, поєднують з м’ясними стравами на грилі. У італійській кухні майоран додають до піци та традиційного томатного соусу.
Країна походження: Єгипет -
Морква сушена
16.00грн. – 32.00грн.Моркву використовують для приготування борщів, овочевих і м’ясних рагу, салатів.
Країна походження: Україна -
Мускатний горіх
60.00грн. – 120.00грн.Мускатний горіх додають до соуса бешамель, паштетів, м’яса і рагу. Пряність смачно поєднається з овочевими стравами, а також надасть пряного аромату випічці та напоям.
Країна походження: Індонезія -
Мускатний горіх мелений
40.00грн. – 80.00грн.Мускатний горіх додають до соуса бешамель, паштетів, м’яса і рагу. Пряність смачно поєднається з овочевими стравами, а також надасть пряного аромату випічці та напоям.
Країна походження: Індонезія -
Орегано
14.00грн. – 28.00грн.Орегано зробить більш насиченим смак м’яса, риби, птиці, дичини, соусів та піци.
Країна походження: Єгипет -
Пажитник (чаман, фенугрек) мелений
16.00грн. – 32.00грн.Пажитник смакуватиме до баранини, птиці, бобових та риби. Спеція має приємний горіховий аромат.
Країна походження: Індія -
Пажитник (чаман, фенугрек) цілий
16.00грн. – 32.00грн.Пажитник смакуватиме до баранини, птиці, бобових та риби. Спеція має приємний горіховий аромат.
Країна походження: Індія -
Паприка зелена різана
24.00грн. – 48.00грн.Паприка зелена смакуватиме до м’ясних страв: курки, свинини, баранини, а також закусок з капусти та моркви.
Країна походження: Узбекистан