Гвоздика ціла

Прянощі, спеції

Показано 10–18 із 54

  • Гвоздика цілаГвоздика ціла
    0 out of 5

    Гвоздика ціла

    54.00грн.108.00грн.

    Гвоздика смакуватиме у стравах з м’яса та дичини, також її додають до маринадів, солінь, соусів. Гвоздика гармонійно поєднається з солодкими стравами та кондитерськими виробами.
    Країна походження: Індонезія.

    0 out of 5
  • Духмяний перецьДухмяний перець
    0 out of 5

    Духмяний перець

    46.00грн.92.00грн.

    Духмяний перець є найбільш універсальною пряністю – його додають до м’яса, до маринадів, а також до випічки та напоїв.
    Країна походження: Малайзія

    0 out of 5
  • Зіра (кумин)Зіра (кумин)
    0 out of 5

    Зіра (кумин)

    44.00грн.88.00грн.

    Зіра додається до картоплі, бобових, салатів. Також ця пряність входить до складу більшості страв Індії, визначає смак узбецького плову.
    Країна походження: Індія

    0 out of 5
  • Зіра (кумин)Зіра (кумин)
    0 out of 5

    Зіра (кумин) мелена

    44.00грн.88.00грн.

    Зіра додається до картоплі, бобових, салатів. Також ця пряність входить до складу більшості страв Індії, визначає смак узбецького плову.
    Країна походження: Індія

    0 out of 5
  • Калінджі (чорний кмин)Калінджі (чорний кмин)
    0 out of 5

    Калінджі (чорний кмин)

    20.00грн.40.00грн.

    Калінджі використовують при квашенні капусти, солінні огірків, як посипку до салатів. Також чорний кмин стане смачним доповненням, при випічці солоних крекерів, хлібців, печива. В індійській кухні калінджі додають в овочеві страви, страви з бобових і рису.
    Країна походження: Індія

    0 out of 5
  • Кардамон зеленийКардамон зелений
    0 out of 5

    Кардамон зелений

    110.00грн.220.00грн.

    Кардамон зелений широко застосовується в кулінарії практично в усіх кухнях світу. Дуже вигідне його поєднання з домашнім вином, настоянками, наливками. Свіжомелені насіння кардамону додають у каву перед варінням або кладуть кілька капсул безпосередньо в турку. Пряність гармонійно доповнить страви з бобових, картоплі чи рису. Кардамон – один з інгредієнтів приправи до плову по-східному. Більш традиційне використання цієї пряності – для ароматизації десертів та кави і чаю.
    Країна походження: Індія

    0 out of 5
  • Кардамон зелений меленийКардамон зелений мелений
    0 out of 5

    Кардамон зелений мелений

    100.00грн.200.00грн.

    Кардамон зелений широко застосовується в кулінарії практично в усіх кухнях світу. Дуже вигідне його поєднання з домашнім вином, настоянками, наливками. Свіжомелені насіння кардамону додають у каву перед варінням або кладуть кілька капсул безпосередньо в турку. Пряність гармонійно доповнить страви з бобових, картоплі чи рису. Кардамон – один з інгредієнтів приправи до плову по-східному. Більш традиційне використання цієї пряності – для ароматизації десертів та кави і чаю.
    Країна походження: Індія

    0 out of 5
  • КминКмин
    0 out of 5

    Кмин

    20.00грн.40.00грн.

    Кмин смачно поєднається з м’ясними та рибними стравами, з супами та бульйонами, бобовими та стравами з капусти. Ним посипають різний хліб, булочки, пироги, пиріжки. Кмин можна додавати в чай та при виготовленні пива та квасу.
    Країна походження: Литва

    0 out of 5
  • Кмин меленийКмин мелений
    0 out of 5

    Кмин мелений

    20.00грн.40.00грн.

    Кмин смачно поєднається з м’ясними та рибними стравами, з супами та бульйонами, бобовими та стравами з капусти. Ним посипають різний хліб, булочки, пироги, пиріжки. Кмин можна додавати в чай та при виготовленні пива та квасу.
    Країна походження: Литва

    0 out of 5
Доставка

Безкоштовна доставка від 2000 грн.

Працюємо 24/7

Замовлення з сайту приймаються цілодобово

Повернення товару

Протягом двох тижнів з моменту покупки

Великий асортимент

Професійне обслуговування та професійна допомога

Have no product in the cart!
0