Показано 10–18 із 54
-
Гвоздика ціла
54.00грн. – 108.00грн.Гвоздика смакуватиме у стравах з м’яса та дичини, також її додають до маринадів, солінь, соусів. Гвоздика гармонійно поєднається з солодкими стравами та кондитерськими виробами.
Країна походження: Індонезія. -
Духмяний перець
46.00грн. – 92.00грн.Духмяний перець є найбільш універсальною пряністю – його додають до м’яса, до маринадів, а також до випічки та напоїв.
Країна походження: Малайзія -
Зіра (кумин)
44.00грн. – 88.00грн.Зіра додається до картоплі, бобових, салатів. Також ця пряність входить до складу більшості страв Індії, визначає смак узбецького плову.
Країна походження: Індія -
Зіра (кумин) мелена
44.00грн. – 88.00грн.Зіра додається до картоплі, бобових, салатів. Також ця пряність входить до складу більшості страв Індії, визначає смак узбецького плову.
Країна походження: Індія -
Калінджі (чорний кмин)
20.00грн. – 40.00грн.Калінджі використовують при квашенні капусти, солінні огірків, як посипку до салатів. Також чорний кмин стане смачним доповненням, при випічці солоних крекерів, хлібців, печива. В індійській кухні калінджі додають в овочеві страви, страви з бобових і рису.
Країна походження: Індія -
Кардамон зелений
110.00грн. – 220.00грн.Кардамон зелений широко застосовується в кулінарії практично в усіх кухнях світу. Дуже вигідне його поєднання з домашнім вином, настоянками, наливками. Свіжомелені насіння кардамону додають у каву перед варінням або кладуть кілька капсул безпосередньо в турку. Пряність гармонійно доповнить страви з бобових, картоплі чи рису. Кардамон – один з інгредієнтів приправи до плову по-східному. Більш традиційне використання цієї пряності – для ароматизації десертів та кави і чаю.
Країна походження: Індія -
Кардамон зелений мелений
100.00грн. – 200.00грн.Кардамон зелений широко застосовується в кулінарії практично в усіх кухнях світу. Дуже вигідне його поєднання з домашнім вином, настоянками, наливками. Свіжомелені насіння кардамону додають у каву перед варінням або кладуть кілька капсул безпосередньо в турку. Пряність гармонійно доповнить страви з бобових, картоплі чи рису. Кардамон – один з інгредієнтів приправи до плову по-східному. Більш традиційне використання цієї пряності – для ароматизації десертів та кави і чаю.
Країна походження: Індія -
Кмин
20.00грн. – 40.00грн.Кмин смачно поєднається з м’ясними та рибними стравами, з супами та бульйонами, бобовими та стравами з капусти. Ним посипають різний хліб, булочки, пироги, пиріжки. Кмин можна додавати в чай та при виготовленні пива та квасу.
Країна походження: Литва -
Кмин мелений
20.00грн. – 40.00грн.Кмин смачно поєднається з м’ясними та рибними стравами, з супами та бульйонами, бобовими та стравами з капусти. Ним посипають різний хліб, булочки, пироги, пиріжки. Кмин можна додавати в чай та при виготовленні пива та квасу.
Країна походження: Литва