Рецепти та поради

пряно блог

У топ-запитань нашої пряної крамнички входить питання про крупу кіноа. І не тільки кольором вона приваблює гурманів, а й насиченим складом мікроелементів та особливо великою кількістю білка. -ідеальний сніданок, обід чи вечеря, – несхожий на будь-яку іншу крупу смак,
– прекрасна для кулінарних експериментів і створення краси на тарілці.
Основні етапи приготування:
1.добре промити
2.залити чистою водою у пропорції 1:2
3.варити 15-20 хвилин.
4. додавати у салати, супи, використовувати як гарнір.
Біла, червона чи чорна – обирайте самі. Для найвибагливіших є триколірна у ідеально рівних пропорціях🤗.

пряно блог

Часто наші клієнти питають, а куди ці всі спеції застосовувати? Якби якісь рекомендації з найсмачніших поєднань….

Сьогодні презентуємо страву від @okshuphoto – лосось “гравлакс”.

Візьміть сирий лосось. У ступці розтовчіть білий, чорний та духмяний перець горошком. Обмажте рибу спеціями та добре обваляйте у морській солі крупного помолу. Опісля покладіть у герметичну тару на добу. Перед подачею до столу прикрасьте зеленим кропом) Автентичний рецепт можна доповнити своїми улюбленими спеціями і навіть додати трохи цукру.

Додай смаку з Пряно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *