Паприка копчена (піментон)

Паприка копчена (піментон)

28.00грн.56.00грн.

Традиційно, копчену паприку використовується для виготовлення ковбаси чорізо та маринування свинини. Також вона гармонійно смакуватиме з птицею, морепродуктами, м’ясом на вогні. Піментон виготовляють шляхом копчення перцю на дубових гілках.
Країна походження: Іспанія

Артикул: 10098 Категорія:

Додаткова інформація

Вага

100 г., 50 г.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Паприка копчена (піментон)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Доставка

Безкоштовна доставка від 2000 грн.

Працюємо 24/7

Замовлення з сайту приймаються цілодобово

Повернення товару

Протягом двох тижнів з моменту покупки

Великий асортимент

Професійне обслуговування та професійна допомога

Have no product in the cart!
0