Показано 1–9 із 12
-
Желатин
100.00грн. – 1,000.00грн.Желатин — це речовина тваринного походження, яка має загущуючу та желюючу дію. Желатин використовують для приготування желе, мусів і паштетів.
Країна-виробник : Іспанія
-
Какао боби
28.00грн. – 280.00грн.Какао боби – основна складова у виробництві шоколаду. Це насіння плодів дерева какао (шоколадного дерева).
Також дуже корисні боби для людського організму в сирому вигляді, адже містять у собі більше трьохсот здорових сполук.
Країна походження: Гана
-
Какао масло
45.00грн. – 450.00грн.Какао масло – натуральна основа для кондитерських виробів, а також дієвий засіб у косметології. При кімнатній температурі в діапазоні від 22 до 27С зберігає тверду, але тендітну структуру. Температура плавлення – 36 градусів за Цельсієм .
Країна походження: Кот-д’Івуар.
-
Какао темне
35.00грн. – 350.00грн.Какао порошок темний зі вмістом какао масла 20-22%. Має насичений смак какао. Алкалізований, без цукру чи інших підсолоджувачів.
Країна походження: Нідерланди
-
Какао терте
28.00грн. – 280.00грн.Какао терте у вигляді чіпсів (пластинками) – це 100% смажені терті какао боби. При нагріванні до 36 градусів воно перетворюється в однорідну напіврідку консистенцію
Країна-виробник: Нідерланди.
-
Кероб медіум
20.00грн. – 200.00грн.Кероб – це альтернатива какао бобам. Його добувають з плодів рожкового дерева. Має солодкуватий і злегка пряний присмак. Не містить кофеїну.
Кероб медіум середнього ступеня просмажування.
Країна походження: Іспанія
-
Кероб світлий
20.00грн. – 200.00грн.Кероб – це альтернатива какао бобам. Його добувають з плодів рожкового дерева. Має солодкуватий і злегка пряний присмак. Не містить кофеїну.
Країна походження: Іспанія
-
Кокосова стружка 65%
22.00грн. – 220.00грн.Кокосова стружка – це продукт переробки кокосової м’якоті. Застосовується у кондитерській сфері та для виготовлення кокосової пасти. Жирність кокосової стружки у нашій крамниці – 65%.
Країна походження: Індонезія.
-
Кокосове борошно
25.00грн. – 250.00грн.Кокосове борошно – це продукт, який отримують шляхом перемелювання кокосової стружки, Борошно не алергенне, не містить глютену і досить низьковуглеводне.
Країна-виробник: Україна