Пам’ятаєте фільм з індійською актрисою Айшварією Рай «Принцеса спецій»? За сюжетом, головна героїня була господинею магазину прянощів. Вона володіла даром чути та розмовляти зі спеціями, за допомогою них зцілювала людей і робила передбачення. Так от, в Ужгороді є своя .
Выращивание пряных трав — одна из неиспользованных возможностей в Украине. За последние годы рынок пряностей значительно расширился и на нем появились продукты украинских производителей. Такое мнение в комментарии для AgroPortal.ua выразила владелица магазина «Пряно» Марьяна Сурма. «Сейчас на рынке в основном предлагаются пряные .
За останні роки ринок прянощів в Україні значно розширився і на ньому з’явились продукти вітчизняних виробників. Про це зазначає власниця магазину «Пряно» Мар’яна Сурма, передає AgroPortal. «Зараз на ринку в основному пропонуються пряні трави з Єгипту, вони доволі сухі, .
Моя улюблена піраміда створена маленькими ручками донечок. Для когось вражаюча піраміда Хеопса, для когось цілком правильна піраміда Арістотеля. Прихильники здорового харчування теж мають свою піраміду корисних продуктів. І. напевне, ти з легкістю можеш створити свою піраміду найсмачнішого та поживного. .
У топ-запитань нашої пряної крамнички входить питання про крупу кіноа. І не тільки кольором вона приваблює гурманів, а й насиченим складом мікроелементів та особливо великою кількістю білка. -ідеальний сніданок, обід чи вечеря, – несхожий на будь-яку іншу крупу смак, .
У нашій пряній крамничці чудовий вибір найсмачніших горіхів і ми радіємо з того, що вам це смакує. Горіхи містять безліч важливих мікроелементів і вітамінів, а також – корисні жири і легкозасвоювані білки. Крім того, вони позитивно впливають на роботу .
Одна з основ здорового харчування – правильне зберігання продуктів , а саме продуктів тривалого зберігання – круп та спецій. У нашій крамничці увесь товар зберігається у закритих ємностях, спеції не поглинають запахи одна одної, а крупи захищені від вологості .
В рубриці «Вітамінний ранок» сьогодні готували не самі. Фудблогер та редактор FB-спільноти «Смачно в Ужгороді» Мар*яна Сурма вчила ведучих готувати кус-кус 2 видів: солодкий та солоний. Рецепт простий та швидкий у виконанні. Під час готування з гостею поспілкувались про .